Tattoo

Tatoeage Je bent van plan een tatoeage te laten aanbrengen.
De GGD vindt het van belang je van te voren te informeren over een aantal mogelijk risico's.
Het aanbrengen van een tatoeage is een huid doorborende handeling.
Daarnaast kunnen door slechte verzorging en onhygiënische behandeling(zowel door jezelf als de behandelaar) wondinfecties ontstaan die schadelijk zijn en je tatoeage er niet mooier op maken Tijdens het aanbrengen van de tatoeage mag je niet onder invloed zijn van alcohol of drugs, ook wordt het tijdens een zwangerschap afgeraden.
Bepaalde pigmentkleuren kunnen een allergische reactie veroorzaken, de tattoo kan dan vervormen of zelfs verdwijnen ( het pigment wordt dan als ware opgegeten).

prev next

WhatsApp Image 2021-09-20 at 162341 1jpegVoordat er bij ons getatoeëerd wordt moet en een toestemming formulier ondertekend worden .
Onder de 16 jaar wordt een tatoeage sterk afgeraden, wil je toch met 16 jaar een tattoo dan wordt het alleen gezet met de aanwezigheid van een wettige vertegenwoordiger Tijdens het aanbrengen van de tatoeage worden er met kleine naalden inkt en pigmentstoffen onder de huid aangebracht.
Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende afbeelding.
De inktpigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en waren autoriteit.
Voordat de tatoeage wordt aangebracht wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd, zo nodig wordt de huid geschoren, dit moet gebeuren met een nieuw wegwerpscheermesje.
Het aanbrengen van een tatoeage moet zo hygiënisch mogelijk gebeuren.
Controleer altijd of de naalden uit een steriele verpakking komen, na afloop wordt de getatoeëerde plek verzorgd en afgedekt.

Nazorg

Een pas aangebracht tatoeage is vergelijkbaar met een schaafwond.
De wond die tijdens het tatoeëren is ontstaan heeft tijd nodig om te genezen,
je krijg van ons een een mondelinge en schriftelijke instructie mee hoe je je tatoeage moet verzorgen.
Het zetten van een tatoeage bij Get ink By Caro is geheel voor eigen risico,
derhalve kunnen wij van Get Ink By Caro niet aansprakelijk worden gesteld voor het optreden van Enige letsel of schade en problemen van de geneesperiode en eindresultaat.